Behandlingar

Mina behandlingar är alltid behovsanpassade, förebyggande och/eller rehabiliterande.


Efter att ha gjort många tusen behandlingar har jag fått stor erfarenhet och kunnat ta fram flera ”egna recept” på effektiva behandlingar.


Som grund jobbar jag med Svensk klassisk massage och vid behandlingen ingår vid behov terapeutisk töjning, akupressur, skonsam mobilisering och manipulation. Du kan även få råd om övningar, träning och stretch att göra själv mellan behandlingarna.

Rehabtejpning   

 

( kinesiologytaping)

 

Kinesiologytaping påverkar aktiveringen av det neurologiska systemet, kroppens informationsprocesser och cirkulationssystemet. Tejpningen baseras på en filosofi att ge full rörelsefrihet och tillåter därmed kroppens system att läka biomekaniskt.

Tejpen kan användas för: smärta, stukningar, stöd, luxation, idrottsskador, ryggproblem, muskelspänning, ischias, huvudvärk, migrän, epicondylit, karpaltunnel syndrom, lymfödem, menstruationsproblem, graviditetsrelaterade smärttillstånd m.m.

 

Laserbehandling


Laserbehandling eller medicinsk laser, används till att stimulera och påskynda kroppens egen läkande förmåga med hjälp av ljusvågor. Metoden är kliniskt beprövad och har en bevisad effekt på olika skador och besvär i kroppen.
Fördelar med laserbehandling

Till skillnad från många andra metoder kan laserbehandling med fördel utföras vid akuta skador, inflammationer och svullnader. Detta gör att det är ett utmärkt komplement till övrig behandling vid smärta, svullnad, läkning efter operation och akuta besvär som stukningar och smärtsamma inflammationer. Dessutom har man sett att många besvär som har varit svårbehandlade med annan typ av behandling kan svara positivt på laserbehandling.